Tânăr de 21 de ani tâlhărit într-un bar din Turda. Agresorul a fost arestat imediat



Un tânăr de 21 de ani din Turda a fost reținut pentru 24 de ore polițiști, pe numele acestia fiind deja emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvâșirea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii au primit un apel, marți dimineață, la ora 03.12, de la un tânăr de 21 de ani, din municipiul Turda, care susținea că a fost tâlhărit.â

Acesta a relatat organelor de poliţie faptul că, în jurul orei 01:00, în timp ce se afla într-un local public din Turda, ar fi fost agresat de către o persoană, care i-ar fi sustras şi o sumă de bani.

În fapt, aflându-se în sala de jocuri mecanice a localului public, tânărul ar fi fost deposedat de către un alt tânăr, prin violenţă, de 520 de lei. Totodată, acestuia i-ar fi fost distrus şi telefonul mobil”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să-l depisteze pe cel bănuit de comiterea faptei într-un alt local public din Turda, stabilindu-se că este un tânăr de 21 de ani, din Turda. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 10%.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,tâlhărie calificată” şi ,,distrugere”, fapte prevăzute de Codul penal. Totodată, pe numele acestuia, judecătorul de drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Turda, a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook