Tânăr beat la volan și fără permis, prins de polițiștii clujeni. S-a ales cu dosar penal



Polițiștii clujeni au depistat, miercuri seară, un conducător auto care se afla la volan sub influența băuturilor alcoolice și nici nu deținea permis de conducere.

La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 22:45, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naționale și Europene, au depistat un bărbat care circula cu un autovehicul, neavând permis de conducere. Totodată, s-a stabilit că bărbatul se afla sub influența alcoolului”, informează IPj Cluj.

Cel în cauză, un tânăr, de 24 de ani, din județul Botoșani, a fost depistat conducând o autoutilitară pe DN1 E60, pe raza localității Florești, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, tânărului i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Șoferul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute de Codul penal.


Comentarii Facebook