Tâlhar reținut de polițiștii clujeni! I-a dat cu spray paralizant în ochi unui bărbat, când a fost prins furând



Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii clujeni, pentru comiterea unei tâlhării și a două furturi calificate. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Conform oamenilor legii, în noaptea de 29/30 martie a.c., bărbatul de 27 de ani, din Turda, ar fi pătruns, prin forțarea lacătelor, în două boxe de la subsolul unui bloc de pe strada Libertății, din Turda. La ieșire din imobil, bărbatul ar fi fost surprins de către proprietarul unei boxe, împotriva căruia ar fi utilizat un spray iritant-lacrimogen pentru a-și asigura scăparea.

În urma verificării celor două boxe, nu s-a constat lipsa unor bunuri, ci doar răvășirea acestora.

”Ulterior sesizării persoanei vătămate, poliţiştii au reuşit identificarea şi depistarea celui în cauză, stabilind în sarcina acestuia alte două infracţiuni. Astfel, din cercetările efectuate, a rezultat faptul că, în perioada 17.03-22.03.2016, bărbatul depistat ar mai fi comis două infracțiuni de furt calificat. Acesta ar fi pătruns prin efracție într-o unitate de pe raza municipiului Turda de unde ar fi sustras componente P.C., în valoare de circa 700 de lei, precum și într-un garaj din municipiu, de unde ar fi sustras bunuri de circa 1.000 de lei”, informează IPJ Cluj.

Față de bărbat a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook