Sute de polițiști patrulează străzile la Cluj, în mini-vacanța de Rusalii. Unde vor ieși cu radarele


Peste 400 de polițiști de la ordine publică, peste 100 de la poliția rutieră, precum şi de la structurile de intervenție rapidă, de investigare a criminalității economice, investigații criminale şi de la arme, explozivi și substanțe periculoase vor fi la datorie în perioada mini-vacanșei de Rusalii la Cluj.

Cei aproximativ 600 de polițiști cu peste 90 de autospeciale vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, creşterea siguranţei rutiere, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare.

În aceasta perioadă, oamenii lefii vor acţiona atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor obişnuite, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri vor acţiona pe şase tronsoane de drumuri naţionale (DN 1, DN1C, DN 1F, DN 1R, DN 15, DN 17), utilizând zilnic aparate radar. Totodată, o atenţie deosebită va fi acordată arterelor ce converg către zonele de agrement.

Comentarii Facebook