Sute de amenzi împărțite de polițiști la Cluj! Câți vitezomani au fost amendați



Polițiștii clujeni au efectuat o serie de controale pe raza județului Cluj, în acest sfârșit de săptămână.

În cadrul acţiunilor au fost constatate 16 infracţiuni de natură judiciară şi la regimul circulaţiei, fiind depistate 12 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni.

S-a verificat activitatea a 52 de unităţi comerciale, precum şi respectarea prevederilor legale privind paza obiectivelor de către 239 de entităţi, iar poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pentru control, aproximativ 500 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 504 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 18 pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, 124 la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, 331 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru nerespectarea altor prevederi legale.

Polițiștii rutieri au aplicat 139 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei regulamentare.

Activităţile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor continuă, pentru reducerea numărului de fapte antisociale prin prezenţa activă a poliţiştilor în mijlocul comunităţii clujene.

Comentarii Facebook