Suspectul de corupere sexuală a unor minori din Mănăștur REȚINUT pe 24 de ore - FOTO

 

UPDATE 2

 

Politistii clujeni au finalizat cercetarile legate de cazul barbatului de 36 de ani, din Cluj-Napoca cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de corupere sexuala a minorilor.

 

In final, politistii au inceput urmarirea penala fata de acesta sub apectul comiterii a doua infractiuni, "corupere sexuala impotriva minorilor" si "ultraj contra bunelor moravuri"  si au dispus fata de acesta masura retinerii pentru 24 de ore, urmand ca la expirarea retinerii, barbatul sa fie prezentat in fata unui judecator de drepturi si libertati in vederea dispunerii unei masuri preventive”, anunță IPJ Cluj.

 

---------------------------------------------------------------

 

UPDATE

 

Poliția Cluj: Suspectul s-a prezentat personal pentru a da explicații. Cazul a fost preluat de un procuror care va audia profesorii, fetițele și pe bărbatul de 36 de ani, pentru a stabili vinovăția. 

 

-------------------------

 

Suspectul de corupere sexuală de minori este căutat de poliție se numește L.M.A. și are doi copii.

 

L.M.A. are 36 de ani și a studiat la Liceul Edmond Nicolau, din cartierul Mănăștur. El este căsătorit și tatăl a doi copii. 

 

L.M.A. a lucrat în străinătate, iar pe contul acestuia de Facebook apare și o imagine cu autoturismul reclamat de profesori de la Școala Iuliu Hațieganu.

 

 

L.M.A. a stat în acest autoturism în 18 și 19 aprilie, în zona școlii, și și-ar fi expus organele genitale unor fetițe. 

 

Cluj-Napoca: Pedofil în fața Școlii Iuliu Hațieganu / UPDATE: Poliția l-a identificat

Comentarii Facebook