Suspectii in dosarul "Jaf la Banca Transilvania", Andrei Dan Hossu si Bogdan Baciu, nu isi recunosc vina

Cei doi tineri retinuti in cazul jafului de la Banca Transilvania au 21 de ani, locuiesc cu parintii in cartierul Manastur si nu si-au recunoscut fapta.

Andrei Dan Hossu si Bogdan Baciu stau la 150 de metri de sucursala Bancii Transilvania de pe strada Islazului si dupa ce au dat spargerea au fugit direct acasa.

Unul dintre ei lucreaza de cateva saptamani ca si taximetrist, iar cel de-al doilea se ocupa cu importul de autoturisme din Occident.

"Ei nu ies cu nimic in evidenta nu traiesc pe picior si nu au facut cheltuieli prea mult. Unul facea taximetrie si celalalt aducea masini si le vindea" a mai spus chestorul Ioan Pacurar, seful IPJ Cluj.

El a mai spus ca nici unul nu iesea in evidenta cu nimic. "Toata lumea crede ca fac parte din organizatii paramilitare vreau sa spun ca amandoi au 21 de ani, probabil teribilismul varstei i-a indemnat sa faca aceasta fapta, ei nu sunt cunoscuti cu antecedente penale", a mai spus seful IPJ Cluj.

Cei doi au fost retinuti azi-dimineata in urma unor perchezitii si au fost dusi la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj. Amandoi au primit ordonanta de retinere pe 24 de ore, iar maine vor fi dusi in fata judecatorilor cu propunere de arestare pe 29 de zile.

 

 

 

Citeste si articolele

 

Autorii jafului de la Banca Transilvania din Cluj au fost prinsi -VIDEO

Autorii jafului de la Banca Transilvania, prinsi pe baza probelor ADN

Comentarii Facebook