Suspectii din dosarul "Jaf la Banca Transilvania", eliberati a treia oara!


Judecatorii de la Tribunalul Cluj au dispus eliberarea celor doi suspecti din dosarul "Jaf la Banca Transilvania", Andrei Hosu si Bogdan Baciu. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Decizia a fost anuntata dupa infatisarea de marti, 26 aprilie, din procesul in care cei doi tineri sunt judecati pentru jaful din 13 februarie 2009, de la sucursala Bancii Transilvania de pe strada Izlazului.

Avocatii celor doi au depus o noua cerere de eliberare din arest si inlocuirea masurii cu interdictia de a parasi localitatea.

Vlad Hosu, avocatul celor doi, a declarat ca judecatorii le-au admis solicitarea, dar procurorii urmeaza sa faca recurs, asa ca eliberarea nu va fi pusa in aplicare de indata.

Aceasta este cea de-a treia cerere de eliberare pe care Tribunalul Cluj o admite, dar primele doua au fost infirmate de Curtea de Apel Cluj, asa ca Andrei Hosu si Bogdan Baciu nu au fost pusi in libertate.

 

De asemenea, la infatisarea de marti s-a dispus reanalizarea filmului din dosarul "Jaf la Banca Transilvania" de catre specialistii de la Institutul de Expertize Criminalistice din cadrul Ministerului Justitiei.


Citeste si...

Filmul din dosarul "Jaf la Banca Transilvania", reanalizat a treia oara de experti! VEZI VIDEO

Comentarii Facebook