Unul dintre suspectii arestati in cazul jafului provine dintr-o familie influenta

Tanarul de 21 de ani, Dan Andrei Hosu, acuzat ca a participat la jaful din 2009 de la Banca Transilvania, provine dintr-o familie influenta in justitie.

Potrivit cotidianului Evenimentul zilei, tanarul este nepotul lui Dan Andrei Hosu, un politist pensionat anul trecut. El a ocupat functii de conducere in cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

De asemenea, Georgiana Hosu, matusa tanarului retinut, este procuror sef de birou in cadrul DIICOT. Chiar si unul dintre avocatii care l-au aparat pe Dan Andrei Hosu este Vlad Hosu, var cu tanarul si fiu al politistului Dan Andrei Hosu. Avocatul a declarat pentru EVZ ca este ruda cu inculpatul, dar a refuzat sa comenteze.

Dan Andrei Hosu a primit ieri mandat de arestare pentru 29 de zile. "M-au luat in locul altora, eu nu am facut asa ceva. Nu sunt vinovat", a spus tanarul inainte sa intre in sala de judecata. Avocatul lui a spus ca poate demonstra ca tanarul a fost in ziua spargerii la notar, impreuna cu membrii familiei.

Dan Andrei Hosu este acuzat ca impreuna cu Bogdan Baciu ar fi autorii jafului care a avut loc la Banca Transilvania in februarie 2009.

Comentarii Facebook