Suporter mort dupa meciul CFR Cluj-U Cluj! Barbatul a facut infarct


Un barbat de 40 de ani a decedat dupa ce in timpul meciului dintre CFR Cluj si U Cluj a suferit un infarct in toaleta stadionului "Dr. Constantin Radulescu".

Cristian Fulop a fost gasit in jurul orei 21.20 prabusit la pamant si a fost transportat de urgenta la Institutul Inimii din Cluj Napoca, anunta EVZ.ro. Barbatul a decedat in timpul noptii din cauza unui avevrism.

Surse medicale citate de EVZ.ro precizeaza ca pe corpul barbatului nu au fost gasite urme de violenta si ca este posibil ca acesta sa fi suferit de o boala cardiaca.

Anchetatorii cerceteaza decesul pentru a vedea daca nu cumva a fost vorba despre o disputa verbala cu suporterii U Cluj, fiind exclusa o altercatie.

Purtatorul de cuvant al clubului CFR, Tudor Pop, a precizat pentru Stiri de Cluj ca nu este la curent cu acest incident.

Comandantul Gruparii Mobile de Jandarmi Cluj, colonelul Florin Budisan, a declarat ca: "A existat ceva, dar nu de natura unui conflict intre suporteri. Noi nu avem stiinta de asa ceva. Stiu ca cineva a fost dus la spital".

Comentarii Facebook