Șulea îi ceartă din nou pe floreștenii care fac mizerie: Cât de nesimțit trebuie sa fii?



Primarul comunei Florești este nemulțumit, din nou, de locuitorii care fac mizerie în spațiile publice.

Acesta susține că tot primește fotografii de la cetățeni cu mizeria și distrugerile făcute de ”vecinii” lor, iar de această dat primarul pune piciorul în prag.

După ce a primit imagini cu dezastrul de pe puntea peste Someș, Horia Șulea a precizat că este ultima dată când se vor mai face reparații.

Primesc o serie de poze si de vesti triste. In Parcul de de la ANL peste noapte cojile de seminte ajung la nivelul gleznelor. Mizerie, PET-uri la 20 de cm de tomberon....Cat de nesimtit trebuie sa fii pt asa ceva…Asta e! Maine se va curata, la fel si Zona de Picnic. Iar azi dimineata ce credeti ca s-a gasit mandru pe un tobogan din Parcul de la Stadion? Un proaspat rahat! Asta e grija pe care unii o au fata de bunurile comune…

S-a reparat a “n”-a oara puntea peste Somes. Acolo parca trec tancuri, atat de des se strica. Acum efectiv s-au rupt bare de fier! Aflu ca trec nu tancuri, dar trec des animale patrupede si motociclete in viteza. Sincer, ma gandesc ca aceasta sa fie ultima reparatie. Daca nimeni nu are grija de ea, nimanui nu ii pasa si suntem nevoiti sa o reparam lunar pt ca se distruge, sa o desfiintam. Exista varianta de acces, peste baraj si pe strada Colonia Noua care de curand a fost reabilitata/asfaltata”, se plânge Șulea pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook