Subiecte greșite la examenul de admitere de la Facultatea de Matematică-Informatică, UBB Cluj

 

Un părinte a reclamat faptul că la examenul de admitere de la Facultatea de Matematică Informatică, din cadrul UBB Cluj, un subiect a fost greșit redactat. 

 

Vreau să atrag atenția a ceea ce s-a întâmplat duminică la Examenul de Admitere al Facultății de Matematică Informatică. Este inadmisibil ca la Examenul de Admitere de la UBB Cluj Napoca, Facultatea de Matematică Informatică, unde concurența a fost acerbă, la  proba de matematică, concurenții să primească o foaie cu subiect redactat, în care  sub.2.b) avea cerința formulată greșit, iar Comisia de admitere să rectifice greșeala după apoximativ 50 minute (aproape 1/3 din timpul de lucru).

 

Dar ceea ce este și mai inacceptabil și de neconceput este faptul că această comisie nu și-a asumat responsabilitatea faptelor, neacordând timp suplimentar de lucru candidaților ignorând astfel timpul de lucru pierdut. La terminarea examenului,  pe  site-ul  Facultății și la avizier au postat subiectul corectat. Dacă la acest nivel și la această concurență se fac asemenea greșeli neasumate, atunci nu știu ce să mai zic. Personal mi-am schimbat părerea cu 180 de grade, cu atât mai mult cu cât scuza persoanelor abilitate, la sesizarea mea verbală, a fost jalnică și halucinantă”, ne-a sesizat un părinte.

 

 

 

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook