Studenții maghiari au lăsat dezastru după ei: ”Gruia nu a dormit din cauza muzicii” - FOTO

 

Studenții maghiari au lăsat mizerie de nedescris lângă Muzeul Etnografic, unde au avut loc petrecerile lor noapte de noapte. 

 

Nu stiu cine si ce eveniment a avut langa Muzeul Etnografic, dar a lasat multa mizerie in urma”, a scris pe Facebook consilierul local, Ioan Bîldea.

 

Clujenii au reacționat și au spus că a fost vorba despre petrecerile care au avut loc în cadrul Zilelor Studenţilor Maghiari au loc la Cluj-Napoca în perioada 4 - 8 mai.

 

Acelasi eveniment ce a deranjat cu muzica tare 4 nopti la rand o parte din Gruia, Damb si pe unde dreq a mai ajuns bassu'. Le doresc celor care au dat autorizatie nopti la fel de linistite”, a scris un clujean afectat.

 

Ala o fost. Nu ar trebui totusi pentru asta organizatia care pana la urma a organizat manifestatia sa fie trasa la raspundere?”, a mai spus cineva.

 

Interesant este că niciun partid nu s-a sesizat în acest caz. UDMR era foarte vocal când petrecerile și concertele se țineau în Piața Unirii, lângă biserica Sfântu Mihail, acuzând că atât grupul statuar Matei Corvin, dar și lăcașul de cult au de suferit. După ce Primăria a aprobat derularea în același loc a Zilelor Culturale Maghiare din Cluj, toate protestele au încetat. Ba mai mult, în acest an, reprezentanții UDMR le-au urat bun venit la Cluj-Napoca tinerilor studenți maghiari.

 

În ce locație din Cluj-Napoca credeți că ar trebui să aibă loc astfel de evenimente? 

Comentarii Facebook