Miercuri 24 Aprilie

Studenții de la UMF Cluj morți în Ucraina, Andrei Anghel și Olga Ioppa, au fost comemorați de colegi și rudele din Cluj - FOTO

 

Cei doi studenți de la UMF Cluj care au murit în urma prăbușirii avionului din Ucraina au fost comemorați, vineri seara.

 

La ora 19.30, circa 60 de colegi, dar și unchiul și mătușa studentului Andrei Anghel, originar din Cluj, dar și cu cetățenie canadiană, s-au adunat în curtea sediului UMF Cluj, de pe strada Marinescu. Acolo au fost puse fotografiile celor doi, cu studentul Andrei Anghel și cu studenta din Germania, Olga Ioppa, dar și flori și lumânări.

 

Momentul de comemorare a durat o oră.

 

Andrei Anghel era student în anul doi la secția engleză de la UMF Cluj, având părinții stabiliți în Canada. Olga Ioppa era din Germania și studia tot la aceeași universitate.

 

Cei doi plecaseră joi, 17 iulie, de la Amsterdam cu un zbor spre Kuala Lumpur, Malaezia, iar de acolo urmau să plece spre Australia, la o conferință despre SIDA. Avionul lor a fost doborât cu o rachetă de separatiștii ruși din estul Ucrainei. Aparatul de zbor s-a prăbușit și 295 de persoane au murit.

 

 

-----------------------

UPDATE

 

Sora și mama lui Andrei Anghel au precizat că acesta nu mergea la un congres medical, ci în vacanță în Bali.

 

Studentul Andrei Anghel, mort în avionul prăbușit în Ucraina, mergea cu iubita în vacanță în Bali - FOTO 

Mama lui Andrei Anghel, studentul de la Cluj care a murit in accidentul aviatic: Nu mergea la niciun congres de medicină

Comentarii Facebook