Studenta din caminul 14, Hasdeu, s-a sinucis din dragoste! Vezi ce a scris in biletele de adio


Studenta de la Facultatea de Teatru din cadrul UBB Cluj, care s-a spanzurat in noaptea de sambata spre duminica, dupa miezul noptii, a lasat doua bilete de adio adresate persoanei iubite.

"Ancheta politiei este in curs. Se va face necropsia. Tanara a lasat in urma doua bilete de adio adresate persoanei iubite", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Studenta de 21 de ani era singura in camera din caminul 14. Colega ei a iesit sambata seara in oras, iar la intoarcere a gasit usa inchisa si muzica data la maxim.

 

Andreea Buzan a fost gasita spanzurata de usa de la dulap. In camera au fost gasite doua bilete de adio: "Emma, te iubesc. Iarta-ma pentru tot ce ti-am facut" si "Am chemat moartea cu disperare si in final am imbratisat-o", a scris tanara.

 

Pe contul de Facebook al tinerei, la status, scrie ca este interesata de femei.

 

Cunoscutii sustin ca studenta nu era la prima tentativa de sinucidere, dar purtatorul de cuvant al IPJ Cluj sustine ca nu a mai primita pana acum nicio alta sesizare. Surse judiciare precizeaza totusi ca tanara a fost internata in 2010 cu afectiuni pshice si facea tratament

 

Foto: Facebook

 

Sinucidere in caminul 14 din Hasdeu! O studenta de la Teatru s-a spanzurat FOTO


O studenta de 21 de ani de la Facultatea de Teatru a UBB Cluj s-a sinucis in camera caminului 14 din campusul Hasdeu.

M.A.B., de 21 de ani, din Bistrita, era studenta in anul 1 si a fost gasita spanzurata, dupa miezul noptii. Colega ei de camera a plecat sambata seara in oras, iar la intoarcere a gasit usa inchisa si muzica data la maxim.

Usa a fost sparta, iar studenta a fost gasita spanzurata. Politistii au fost chemati, dupa ce studentii si administratorul nu au reusit sa deschida usa.

 

Politistii au fost cei care au spart usa si au gasit in camera scena de groaza, Maria Andreea fiind spanzurata cu cearceaful de usa de la dulap.

 

"Se pare ca ar fi lasat doua bilete de adio, dar nu se stie ce a scris in ele", a declarat Laura Irimies, purtatorul de cuvant al UBB Cluj.

Tanara locuia in camera 112, la etajul 4, in caminul 14, Hasdeu.

Comentarii Facebook