Studenta de la UBB care si-a ucis iubitul: "L-am omorat pentru ca nu m-a pupat!" - Imagini socante

 

Tanara de 22 de ani care si-a omorat iubitul cu 70 de lovituri de cutit, in noaptea de marti spre miercuri, i-a socat si pe anchetatori: "L-am omorat pentru ca nu m-a pupat!". Ioana Roman este studenta la trei facultati din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca.

 

Criminalistii care au facut cercetarile in apartamentul in care s-a consumat tragedia spun ca asa ceva nu le este dat sa vada prea des. "L-a injunghiat de 70 de ori, iar 30 dintre lovituri i-au perforat plamanii. Unul dintre cutite i-a ramas infipt in mana stânga", a povestit criminalistul Marian Baroian.

 

In urma anchetei, tanara si-a recunoscut fapta si ar fi spus si motivul pentru care a comis gestul: "L-am omorat pentru ca nu m-a pupat!".

 

Ioana Roman a fost consultata si de medici, care au aflat de la ea cum s-a derulat seara de marti spre miercuri, care a culminat cu tragicul eveniment. ?Cei doi si-au petrecut seara la un restaurant din Baia Mare, iar pe la miezul noptii au ajuns la apartamentul mamei fetei. Acolo a inceput scandalul. S-au certat, dar la un moment dat totul parea ca se linistise. S-au dezbracat si s-au asezat in pat. Ioana a inceput sa il mangaie, insa barbatul ar fi ramas indiferent. Atunci ea s-a enervat rau, a pus mana pe un cutit si l-a injunghiat pe Dorel pana a obosit?, a spus doctorul Vasile Lenghel, seful Sectiei de Psihiatrie, din cadrul spitalului din Sighet.

 

Tanara, este studenta la facultatile de drept, psihologie si filosofie, din cadrul UBB Cluj-Napoca, formele la distanta, si era in evidentele medicilor din Baia Mare cu epilepsie. Specialistii care au consultat-o dupa oribila crima spun ca manifestarile au fost tipice pentru un pacient cu o astfel de boala. Ioana Roman va fi supusa si unei investigatii psihiatrice.

 

Dorel Abrudan, barbatul ucis, avea 36 de ani si a fost inspector in cadrul Administratiei Financiare din Baia Mare. Era divortat si avea un copil de 8 ani.

 

Foto: Libertatea

Comentarii Facebook