Miercuri 24 Aprilie

Studenta care s-a sinucis in caminul 14 urma un tratament pentru depresie


Studenta care s-a sinucis in noaptea de sambata spre duminica in caminul 14, din campusul Hasdeu, a fost internata in 2010 in spital, in urma unei caderi nervoase. Ea urma un tratament pentru depresie.

Expertiza medico-legala efectuata duminica dimineata a relevat prezenta in organism a unor medicamente prescrise pentru depresie. Politistii sustin ca mai multe amanunte vor fi aflate in urma efectuarii necropsiei. "Ancheta politiei este in curs. Se va face necropsia. Tanara a lasat in urma doua bilete de adio adresate persoanei iubite", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Andreea Buzan era studenta la Facultatea de Teatru din cadrul UBB Cluj. E a lasat doua bilete de adio adresate persoanei iubite, a mai spus Anca Purdea. "Emma, te iubesc. Iarta-ma pentru tot ce ti-am facut" si "Am chemat moartea cu disperare si in final am imbratisat-o", a scris tanara.

De asemenea, pe contul de Facebook al tinerei, la status, scrie ca este interesata de femei.

Tanara care s-a sinucis nu ar fi la prima tentativa, ea fiind internata in 2010 in urma unei caderi psihice.

Andreea Buzan s-a spanzurat cu cearceaful de usa de la dulap si a fost gasita moarta dupa miezul noptii de colega ei de camera, care fusese iesita sambata seara in oras. La intoarcere a gasit usa inchisa si muzica data la maxim.

Usa a fost sparta, iar studenta a fost gasita spanzurata. Politistii au fost chemati, dupa ce studentii si administratorul nu au reusit sa deschida usa.

Tanara locuia in camera 112, la etajul 4, in caminul 14, Hasdeu.

 

Studenta din caminul 14, Hasdeu, s-a sinucis din dragoste! Vezi ce a scris in biletele de adio

Comentarii Facebook