banner vertical 155x600 ACI.jpg
banner vertical 155x600 ACI_1.jpg

Social

Studenta care a supraviețuit accidentului e vinovată! Cele 4 colege din mașină au murit pe loc

   

Ancheta făcută de Poliție a stabilit că Sanda Ungur, tânăra de 21 de ani care conducea mașina implicată în accidentul de la Jibou, nu a respectat semnalele la trecerea la nivel cu calea ferată. 

 

Potrivit poliţiştilor, şoferiţa a ignorat semnalele acustice şi luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată, autoturismul fiind spulberat de trenul R4046, care circula pe ruta Baia Mare-Jibou. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina a fost aruncată la câţiva metri distanţă de calea ferată. Trei dintre victime au fost proiectate din autoturism şi au decedat pe loc. Celelalate două, printre care şi conducătoarea auto, au rămas încarcerate în fiarele contorsionate, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea lor.

 

În accident au murit patru studente de la Universitatea Tehnică Cluj. Mădălina Pârja, Maria Şteţ, Claudia Barboş şi Sara Pop, aveau între 20 şi 21 de ani, și erau toate din judeţul Maramureş.

 

Autoturismul condus de prietena şi colega lor, Sanda Ungur, o tânără de 21 de ani, venea de la Cluj-Napoca, unde toate cele cinci tinere au participat la festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice. Ele studiau, din 2015, în cadrul Centrului Universitar Baia Mare, domeniul Administrarea afacerilor, specializarea Economia Firmei.

 

Conform medicilor, șoferița a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Zalău, iar de acolo la Spitalul din Baia Mare. ”Pacienta a fost preluată de echipa medicală a UPU Zalău la ora 19.20, a fost evaluată, stabilizată, diagnosticată, i-a fost acordată asistenţă medicală de urgenţă impusă de caz, după care, în jurul orei 23, a fost transferată la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă "dr. Constantin Opriş" Baia Mare”, a declarat dr. Liliana Neaga, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, conform Adevărul.ro.

 

Cine sunt cele patru tinere care au murit în accident

 

Mădălina Pârja era din localitatea maramureşeană Sat-Şugatag şi era studentă la două facultăţi: studia Administrarea afacerilor-Economia Firmei la Baia Mare, dar şi Agronomie, la Oradea

 

Maria Şteţ era din Sat-Şugatag și era absolventă a Colegiului Naţional "Dragoş Vodă" Sighetu Marmaţiei, şi colegă de an cu Mădălina.

 

Sara Pop era din comuna Sălsig şi era studentă în cadrul aceluiaşi Centru Universitar, la Economia Firmei.

 

Claudia Barboş era din Ciocotiş, absolvise Liceul Teoretic "Emil Racoviţă" din Baia Mare şi studia Administrarea Afacerilor-Economia Firmei.

coral1_1_1.jpg
18-5-2018, 16:58
93 vizualizări
5 comentarii
martor19-5-2018, 20:20
"nu a respectat semnalele la trecerea la nivel cu calea ferată. "
Gata , s-a gasit "vinovatul" ....NU , NU este adevarat , in zona semnalul functioneaza defectuos de 2 ani de zile !!! becurile albe semnalizeaza cale libera dar sirena acustica semnalizeaza ca vine trenul - acum se analizeaza la fata locului de procuratura , suntem mai multi care sustinem acest lucru pentru ca am vazut, am trait aceste evenimente !!!
Decat sa dati cu presupusul mai bine asteptati sfarsitul anchetei !
Fata nu este vinovata , zona este cunoscuta . Acolo s-au facut nenumarate cereri pentru bariera ! se stie, se verifica, se analizeaza iar la sfarsit se va gasi si "vinovatul" adevarat .
Mircea19-5-2018, 23:25
La trecerea de nivel cu calea ferată te asiguri de zece ori dacă vrei să trăieşti; oricine ar fi găsit vinovat, pe stil românesc, mortul de la groapă nu îl mai întoarce nimeni ...
Burdujel20-5-2018, 13:00
Daca te loveste trenul imseamna ca ai intrat in fata lui. Ai ochi, ai urechi, daca ai si creier iti pazest pielea.
Mai departe sunt povesti.
@martor21-5-2018, 6:22
Esti o pvla. In seara aia s-a filmat de catre digi24, se vedea clar, ca culoarea rosie functioneaza!!! Asa ca stai acasa, si fa-ti o laba.
vorba aia18-5-2018, 17:11
vinovat pentru singele varsat

Cele mai citite ştiri din Social

421 vizualizări
18-10-2018, 12:24
Cluj: Tânăr drogat umblă haotic printre mașini cu plicurile în buzunar - VIDEO» Vezi tot
407 vizualizări
22-10-2018, 14:43
O pădure din Beliș a dispărut peste noapte! Hoții se joacă cu pădurarii: Nu-i prind pentru că nu se vrea» Vezi tot
386 vizualizări
22-10-2018, 13:57
Cluj, Parcul Central: Elevi după ore spărgeau o gheretă pentru a fura produse - VIDEO» Vezi tot
285 vizualizări
16-1-2018, 13:27
Clujul va avea METROU. Emil Boc pornește în forță, dar arhitecții nu prea cred în acest proiect» Vezi tot
212 vizualizări
22-10-2018, 21:18
Accident mortal pe centura orașului Gherla» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?