Strada Primaverii, din Manastur, concureaza la titlul: "Cel mai prost drum din judet" - VIDEO

Strada Primaverii din cartierul Manastur concureaza cu succes la titlul de cea mai proasta strada asfaltata din judetul Cluj. Pe o portiune de zeci de metri gropile se succed din metru in metru si au o adancime de 20 - 30 de cemtimetri.

Soferii care trec zilnic pe strada Primaverii sustin ca dupa prima zapada cazuta in urma cu 2 saptamani, drumul a inceput sa se deterioreze vizibil. "E ca dupa razboi. Iti trebuie harta pentru a putea trece de la McDonald's pana la sensul giratoriu cu varianta Zorilor - Manastur. Sunt niste nesimtiti cei de la primarie pentru ca negrijeaza acest drum, pe care circula foarte multi oameni", a declarat Vasile Gurzau, taximetrist clujean.

Nici tramvaiul care trece prin zona nu ajuta, deoarece trepidatiile facute de greutatea garniturilor face ca gropile din trafic sa se mareasca. "Ne taiem cauciucurile. Trebuie sa fim foarte atenti pentru ca daca treci fara sa te uiti ramai cu o gaura si in buzunar. Am vazut cat am stat in stantul de taximetre multi soferi care au patit-o. Sina de cale ferata pur si simplu le-a taiat cauciucul", a spus alt taximetrist.

Din nefericire pentru soferi, vestile nu sunt bune, deoarece strada Primaverii nu este inclusa in programul de reabilitare demarat de primaria Cluj-Napoca in 2006 si care trebuie sa se incheie in 2010.

Comentarii Facebook