Strada Constantin Nottara, modernizata pe jumatate. Primaria ii amageste pe clujenii care isi strica zilnic masinile - VIDEO

 

Strada Constantin Notara, din cartierul Andrei Muresanu, a fost modernizata pe jumatate. Al doilea tronson va intra in lucru abia "dupa finalizarea proiectului tehnic", anunta primarul Sorin Apostu.

 

Clujenii care locuiesc pe aceasta strada au ajuns la capatul rabdarii si i-au cerut primarului Sorin Apostu sa dea socoteala. "Se mai modernizeaza in anul 2010 si tronsonul al doilea a strazii Constantin Nottara. Spuneati ca tronsonul este inclus in program", a scris George Cordos, pe site-ul domnuleprimar.ro.

 

Raspunsul primarului a fost sec:  "Lucrarile vor fi programate dupa finalizarea proiectului tehnic". George Cordos sustine ca este inadmisibil ce se intampla intr-un oras care se doreste a fi capitala europeana.

 
"Nu imi vine sa cred ca intr-un oras european, care se doreste a fi capitala europeana in viitorul apropiat, este posibil ca proiectele de modernizare a strazilor sunt stabilite pe procente din strada. Oare impozitele cetatenilor sunt platite la fel, in jumatati de masura? Va rog sa imi comunicati data CLARA in care va fi intocmit proiectul tehnic fiindca initial ati promis ca strada Constantin Nottara va fi modernizata in totalitate in anul acesta, INCLUSIV PARTEA INGUSTA", a mai scris clujeanul.

 

Pentru a demonstra "tortura" la care sunt supuse zilnic autoturismele, clujeanul a filmat strada. "Acest film arata starea jalnica in care se afla strada Constantin Nottara din Cluj-Napoca. Segmentul de strada din film nu a fost reabilitat in aceasta vara desi Primaria promisese", a declarat clujeanul.

 

Daca vedeti situatii similare puteti trimite fotografii si imagini pe adresa office@stiridecluj.ro!

 

Comentarii Facebook