Cititorii www.stiridecluj.ro au filmat si ei explozia de azi noapte, de pe strada Paris, din Cluj - Napoca - VIDEO

Cititorii www.stiridecluj.ro au filmat si ei explozia de azi noapte de pe strada Paris, in urma careia o casa a fost pur si simplu rasa de pe fata pamantului, mai multe locuinte avariate serios si cativa oameni au fost raniti.

 

Filmele realizate de cititorii nostri cu telefonul mobil sau cu camere de luat vederi ne-au fost trimise pe adresa redactiei. Silviu Pop sustine ca locuieste in zona si imediat dupa ce a auzit explozia a iesit in strada. "Initial nu erau decat vecinii pe strada. Am iesit si am filmat cu telefonul, iar apoi mi-am luat o camera sa se vada mai bine. Pompierii au ajuns si ei pe la 12.00 noaptea. Era un miros puternic de gaz si multi oameni panicati si disperati", a povestit Silviu, intr-un mesaj trimis pe office@stiridecluj.ro.

 

Un alt tanar care se afla in trecere ne-a spus ca a oprit pentru ca a vazut multa lume si a filmat incidentul. "Era ca la razboi. Oameni in pijama si in halate de baie care se plimbau pe strada si peste tot tigle si bucati de caramida. Pompierii erau in zona si au blocat strada cu banda pentru a nu intra oameni. Mi-a spus un pompier ca se poate produce o noua explozie si sa stau departe", povesteste Florin Suciu.

 

Explozia de pe strada Paris s-a produs ieri cu putine minute inainte de miezul noptii. O casa a sarit in aer in urma acumularilor de gaze din subsol si alte 5 locuinte din jur au fost puternic avariate: geamuri sparte, pereti dislocati si toate bunurile distruse. De asemenea, trei persoane au fost ranite de cioburile de la geamurile sparte in urma exploziei.

Comentarii Facebook