STENOGRAME INCENDIARE Șeful ISCTR Cluj, Rareș Pop, detaliază cum s-a ”descotorosit” de șeful ISCTR Alba


Directorul Inspectoratului pentru Controlul Traficului Rutier Cluj, Rareş Pop, arestat pentru 30 de zile, a fost interceptat de către procurorii DNA în timp ce discuta despre modul în care l-a înlăturat șeful ISCTR Alba.

Discuţia interceptată  de procurori este între Rareş Pop şi Irinel Lungu, director ARR Cluj.

Cei doi discută de un abuz" al unor inspectori din Alba care ar fi amendat o şcoală cu o sumă mare de bani. Ca urmare a acestei amenzi, şeful ISCTR Alba, Călin Corodea a fost demis din funcţie, potrivit evz.ro.

Pop: Deci, un show ... Mă, s-o dus retardaţii ăştia de la Alba (ISCTR Alba, instituţie subordonată lui Pop -n.n.) şi au dat amendă la o şcoală pentru un ARO şi n-avea tahograf pe maşină, mă. Ducea copii de la şcoală din zona de munte de la Bistra, din Alba. Şi s-o dus ... s-au dus doi retardaţi. P.D. şi R.V. şi le-o f... 90 de milioane amendă ... şi amărâţii n-au nici lemne de foc, mă, pentru copii, mă! Copiii învaţă ...

Irinel: Nu pot să cred că o făcut chestia asta ... !

Pop: 90 de milioane!!! Atâta le-o făcut! Şi m-o sunat prefectu: "Vreau să-i daţi pe toţi afară"! ... Şi într-un final a venit şeful meu la Cluj! Am avut o întâlnire regională luni şi marţi ...

Irinel: Da.
Pop: Şi aşa mai departe ... Şi am zis: bă, eu am găsit soluţia ... să se stingă mizeria asta: îl schimbăm pe Corodea! Şi ştii pe cine am pus şef la Alba?
Irinel: Nu ...
Pop: Pe Florin Zăhan

Comentarii Facebook