Social

Start în competiţia cu premii E.ON Energy Globe Award România 2018

  Ai gândit şi pus în practică, pentru locuinţa ta sau la locul de muncă, un proiect de economisire a energiei sau prin care poţi contribui la protejarea mediului înconjurător. Ori doar ai schiţat pe hârtie câteva idei care aşteaptă să prindă viaţă. Sau poate că ai prieteni care au aplicat soluţii de eficienţă energetică pe care tu le consideri ingenioase şi de viitor.

 

Dacă te regăseşti în aceste descrieri, atunci eşti cel pe care îl căutăm. Fiindcă apreciem şi premiem inovaţia, îţi lansăm următoarea provocare: participă la cea mai importantă competiţie din domeniul eficienţei şi protejării mediului înconjurător: E.ON Energy Globe Award România 2018. Sau îndeamnă-i pe cei despre care ştii că au asemenea proiecte să ne spună despre ele.


Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe www.energyglobe.ro iar în secţiunea „Înscriere” să completezi un formular în care să treci descrierea proiectului sau a soluţiei cu care vrei să intri în concurs. Îşi cresc şansele de eligibilitate acele proiecte care sunt însoţite de informaţii cât mai clare şi detaliate.


1 mai este prima zi în care te poţi înscrie, toată luna mai fiind dedicată celor care doresc să intre in competiţie. Nu ai nicio restricţie la înscriere, o poţi face în calitate de persoană fizică sau juridică: fie că vorbim de municipalităţi, comune, societăţi comerciale, instituţii ştiințifice şi de cercetare, organizații de stat, neguvernamentale, școli sau universităţi.


Iar cele mai bune proiecte şi idei vor fi premiate în luna octombrie, la Bucureşti! Marele câştigător îşi va adjudeca premiul în valoare de 10.000 de euro, urmând totodată să reprezinte România la etapa internaţională a competiţiei.
În funcţie de tema şi scopul proiectului, fiecare dintre voi vă veţi putea regăsi la una din cele cinci categorii: Companii, Municipalităţi, Do it yourself, Tineret şi Idei.


Energy Globe Award este organizată în România de către compania E.ON începând din anul 2016. La prima ediţie, în competiţie au fost înscrise peste 150 de proiecte iar marele câştigător – Asociaţia Ecostuff Timişoara - a fost selectat pentru a reprezenta România la finala Energy Globe Award Global, desfăşurată la Teheran (Iran) unde a ocupat locul al treilea la categoria Youth, atrăgând atenţia şi aprecierea lumii întregi cu proiectele "Zero Waste School & Keep Danube Clean". De asemenea, la cea de-a doua ediţie, din 2017, au fost înregistrate peste 160 de proiecte. Câştigătorul a fost Grădiniţa cu program prelungit ,,Prichindel", Suceava, cu proiectul ,,Oraşul Viitorului".


Energy Globe Award (www.energyglobe.info) este cea mai importantă competiţie la nivel internaţional din domeniul eficienţei energetice şi protejării mediului înconjurător. Cu o tradiţie de aproape două decenii, Energy Globe Award a fost creat de austriacul Wolfgang Neumann, iar în acest moment este organizat în circa 180 de ţări.


Şi tu poţi fi câştigător! Nu rata şansa de a străluci la cea de-a treia ediţie a competiţiei E.ON Energy Globe Award România! Înscrie-te acum!

coral1_1_1.jpg
1-5-2018, 8:00
46 vizualizări
2 comentarii
Carmen1-5-2018, 9:59
Castigi in timpul liber la calculator, autentic si nou. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: carmen_otilia@yahoo.com
CAMELIA V9-5-2018, 20:31
Va rog explicati ce inseamna contract de rezolutie globala ...??
In codul muncii nu exista asa ceva,....
In functie de raspunsul dumneavoastra se vor clarifica sau nu ,multe semne de intrebare despre legalitatea unui astfel de contract de munca (la domiciliu).
Va multumesc !

Cele mai citite ştiri din Social

1625 vizualizări
21-9-2018, 12:12
Un clujean a bătut un bătrân pe stradă și apoi a urmat un ”road rage” cu mașina, sfârșit PROST» Vezi tot
850 vizualizări
21-9-2018, 15:15
CLUJ: Neatenția costă! Un copil de 1 an și 3 luni a ajuns la spital în urma unui accident» Vezi tot
735 vizualizări
18-9-2018, 14:18
Imagini șocante cu drogați într-un oraș din Cluj. Tineri care par POSEDAȚI - VIDEO» Vezi tot
468 vizualizări
22-9-2018, 14:14
Razie de amploare pe strada Piezișa din Cluj! Zeci de persoane au fost legitimate FOTO/VIDEO» Vezi tot
460 vizualizări
21-9-2018, 10:43
Accident în sensul giratoriu de la Cora. A reușit să rateze ieșirea - FOTO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?