Sportivii clujeni au primit titlul de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj - „Clujean de Onoare” FOTO VIDEO


Sportivii clujeni care au obţinut rezultate deosebite la JO de la Londra 2012 au fost premiaţi vineri, 14 septembrie, de către Consiliul Judeţean Cluj.

Ceremonia publică de înmânare a Titlului de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj - ”Clujean de Onoare”, sportivilor Alina Dumitru, Corina Căprioriu, Răzvan Martin şi antrenorului Florin Bercean, Simona Richter (antrenor Judo), Răzvan Martin (halterofil), Mugur Saranciuc (antrenor haltere), Ştefan Tasnadi (antrenor haltere) a început la ora 11:00.

Reamintim în acest context faptul că forul deliberativ al judeţului Cluj a aprobat  în cadrul şedinţei din data de 28 august 2012 acord  area Titlului de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj - ”Clujean de Onoare” personalităţilor sportive anterior menţionate pentru meritele deosebite ale acestora în ceea ce priveşte promovarea judeţului Cluj pe plan naţional şi internaţional, aceştia acţionând asemenea unor veritabili ambasadori ai judeţului nostru.

 

"E o onare să revin aici la Cluj şţi să primesc acest premiu. Vreau să le mulţumesc antrenorilor mei şi fetelor care au fost alături de mine şi m-au susţinut", a spus Alina Dumitru.

Cât despre vacanţa pe care sportiva a avut-o a spus că a fost una "frumoasă, foarte frumoasă", a precita Alina.

De asemenea, judoka a fost întrebată dacă acesta este ultimul trofeu, iar răspunsul a fost "nu ştiu. Asta voi vedea la sfârşitul anului, atunci când voi lua decizia cea mai bună".

Şi judoka Corina Căprioru a spsu că "Este o onoare pentru mine să văd că Consiliul Judeţean chiar apreciază sportul de performanţă.

Jukoka a precizat că se gândeşte la titlul mondial. "O să o răzbun pe Alina", a spus Corina zâmbind.

 

Anca Baciu

 

 

 

 

 


 

 

 

Comentarii Facebook