Spitalul Judetean din Cluj primeste cei mai multi bani pentru reabilitarea sectiei de Terapie Intensiva

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Cluj va primi, printr-un program demarat de Ministerul Sanatatii, 3 milioane de lei pentru reabilitarea sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva.

 

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a semnat ordinul privind demararea programului pentru reabilitarea sectiilor de anestezie si terapie intensiva din mai multe spitale. Potrivit unui comunicat al Ministerului, fondurile, de 27,8 milioane de lei, au fost repartizate pentru 41 de spitale din tara.

 

Cei mai multi bani au fost alocati pentru Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj (3 milioane de lei), Institutul Oncologic Prof. dr. Alexandru Trestioreanu (2 milioane de lei), Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara (2 milioane de lei), Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Oradea (1,5 milioane de lei) si Spitalul Clinic Universitar de Urgenta Bucuresti (un milion de lei).

 

"Am declarat ca prioritatile anului acesta pentru investitii sunt in domeniile oncologie si terapie intensiva. Dupa ce am alocat peste 150 milioane de lei pentru programul de investitii in sectiile si centrele de oncologie din tara, acum suntem in masura sa incepem programul de investitii in sectiile de ATI din mai multe spitale", a declarat ministrul Sanatatii, Cseke Attila.

Comentarii Facebook