Spărgători de mașini, prinși de polițiști la Cluj. Au furat bunuri de 10.000 de lei, dintr-o singură lovitură

 

 

Polițiștii clujeni au depistat și reținut, zilele trecute, doi  bărbaţi pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faţă de cei doi fiind ulterior luată măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile. 

 

La data de 07.11.2017, ora 08:30, persoana vătămată, a sesizat prin SNUAU 112, Poliția municipiului Cluj-Napoca, cu privire la faptul că în noaptea de 06/07.11.2017, persoane necunoscute, prin forțarea sistemului de închidere al autoutilitarei, parcată pe raza municipiului Cluj-Napoca, au sustras din interior mai multe scule electrice, cauzând un prejudiciu în valoare de de aproximativ 10.000 lei”, informează IPJ Cluj. 

 

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul grupului de lucru furturi din auto constituit la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca și din cadrul Secţiei 7 Poliţie, au fost depistaţi, sub podul IRA, 2 bărbaţi, din Cluj-Napoca, de 37 ani, respectiv 18 ani,  în timp ce încercau să valorifice sculele electrice (drujbe, flexuri, mașini de găurit) ce au fost sustrase din autoutilitara aparţinând persoanei vătămate.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate. 

 

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cei doi fiind reţinuţi pe o perioadă de 24 ore.

 

La data de 08.11.2017, bărbaţii au fost prezentaţi instantei de judecată care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Cluj. 

Comentarii Facebook