Miercuri 24 Aprilie

Spărgători de locuinte prinși la Cluj și Mureș. Au furat bijuterii de peste 11.000 euro dintr-un seif


Trei spărgători de locuințe, din Cluj și Mureș, au fost reținuți de polițiști, după ce au furat bijuterii și bani dintr-un seif.

La data de 23 iulie a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au desfășurat o acțiune de identificare și prindere a unor persoane bănuite că, în noaptea de 22 spre 23 iulie a.c., ar fi comis un furt dintr-o locuință din municipiul Târgu Mureș”, informează IGPR.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieşit faptul că, în perioada 20–23 iulie a.c., trei persoane, ar fi pătruns, prin forţarea şi escaladarea unei ferestre, într-o locuinţă de pe raza municipiului Târgu Mureș, de unde ar fi sustras un seif, care ar fi conţinut bijuterii din aur şi argint, valută, documente de identitate şi patru ceasuri (două ceasuri de mână și două ceasuri de buzunar).

Valoarea prejudiciului cauzat este estimată la peste 50.000 de lei.

În urma acțiunii desfășurate de polițiști, au fost identificate trei persoane, cu vârste de 32, 39 și 43 de ani, bănuite de comiterea infracțiunii.

Cei trei bărbați au fost identificați, unul pe raza orașului Cluj și doi pe raza orașului Târgu Mureș, unul dintre aceștia fiind descoperit exact în momentul în care ar fi încercat să arunce seiful, împreună cu documentele sustrase, în râul Mureș.

Hoții au fost reținuți, pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comentarii Facebook