Spărgători de locuințe prinși în flagrant de polițiștii clujeni. Unul dintre ei are doar 16 ani


Polițiștii clujeni au prins, în flagrant, doi tineri suspectați că ar fi furat mai multe bunuri dintr-o locuință de pe raza municipiului Turda.

La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 19:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, în timp ce executau serviciul de patrulare şi menţinere a ordinii şi liniştii publice, au depistat doi tineri, bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă.”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Cei doi tineri, de 22 şi 16 ani, din Turda, au fost depistaţi de poliţişti pe strada Zorilor, din Turda. Aceştia aveau asupra lor componente I.T. şi mai multe aparate electronice (unitate centrală de calculator, monitor, combină muzicală, boxe, etc)

Aceștia au fost duși la sediul Poliţiei municipiului Turda, unde, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bunurile găsite asupra acestora, ar fi fost sustrase dintr-un imobil de pe strada Nuferilor, din Turda.

Tinerii sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook