Spărgător, reținut de polițiștii clujeni. A furat banii dintr-o locuință, cățătându-se pe fereastră



Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

La data de 30.01.2018, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Politie, cu spijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Turda, au depistat şi reținut pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 20 de ani, din Cluj-Napoca, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data de 13.12.2017, bărbatul, prin escaladarea geamului, a pătruns în locuința persoanei vătămate din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce aceasta se afla în locuință, iar din interior a sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 1.300 lei.

Bărbatul a fost prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, pe numele acestuia instanţa dispunând măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Probarea activităţii infracţionale a bărbatului s-a făcut cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Cluj, Biroului de Operaţiuni Speciale Cluj şi a Serviciului Criminalistic.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperării prejudiciului cauzat.

Comentarii Facebook