Spargator international de locuinte, retinut la Cluj! Barbatul a spart in cateva zile 14 garsoniere - VIDEO


Un barbat specializat in spargerea locuintelor a fost retinut de politistii din Cluj. Maramuresanul a dat in total 14 spargeri in mai putin de o luna in mai multe blocuri de garsoniere din Cluj Napoca. 

"Luni, 31.01.2011, in urma unor activitati specifice, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale din Cluj-Napoca au reusit depistarea lui B. Marcel, de 49 ani, domiciliat in municipiul Baia Mare, judetul Maramures, persoana suspecta in savarsirea a 14 furturi din locuinte, in perioada decembrie 2010 " ianuarie 2011.

Din primele verificari, politistii au stabilit ca barbatul actiona singur, in special in blocurile de garsoniere. Suspectul este recidivist, savarsind alte asemenea fapte pe teritorul Frantei si Austriei, fiind eliberat in 2007, dupa executarea pedepsei cu inchisoarea
", a declarat inspectorul Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Politistii au gasit asupra suspectului mai multe bijuterii si suma de 800 euro, provenind din comiterea furturilor din locuinte.

Barbatul si-a recunoscut faptele savarsite in urma audierilor si le-a aratat politistilor cum actiona si bunurile furate. .

"Prejudiciul aproximativ creat in urma savarsirii infractiunilor este de 17.200 lei, pana in prezent fiind recuperat de politisti in proportie de 60%, avand in vedere faptul ca suspectul comercializa bunurile la diverse case de amanet din municipiul Cluj-Napoca", a mai precizat Gina Pop. 
   
Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat marti, 1 februarie, in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii Facebook