Sorin Seleșiu, capul din MAFIA CĂRNII, și TEPELE din construcții. 100 de familii din Florești riscă evacuarea

 

Peste 100 de familii din Florești s-ar putea trezi evacuați din locuințe ca urmare a unui tun imobiliar dat de Sorin Seleșiu, patronul carmanegeriei Michelangelo, arestat acum în dosarul cărnii alterate. 

 

Noi, alaturi de alti 100 locatari (4 blocuri din Floresti, jud. Cluj, Str. Muzeul Apei 22-28), riscam sa fim executati silit din locuinte de catre banca (atentie! multe locuinte achitate integral!), din cauza unor nereguli legate de lipsa actelor de intabulare. 

 

Povestea e lunga si complicata, dureaza de 6-7 ani (in care am fost dusi cu zaharelul), insa din cauza faptului ca acum, unul dintre proprietari, si anume Selesiu Sorin, a fost arestat in dosarul "Mafia carnii", am pornit o serie de investigatii, din care s-a aflat ca e implicat si fostul Ministru Valentin Soneriu ( 31 ani- proprietarul firmei constructoare a blocurilor CARMCONSTRUCT)”, ne-a relatat Andra Călugăr. 

 

Locatarii blocurilor se vor întâlni pentru a discuta pașii care trebuie urmați. ”E o datorie de ordinul sutelor de mii de euro, pe care cel mai probabil e necesar s-o achitam noi bancii pentru a nu incepe LICITATIA de vanzare si ulterior executarea silita... Acum se discuta cu avocati / notari / banci, pentru gasirea unei solutii”, a mai spus clujeaca.

 

Sorin Seleșiu a început să construiască în 2007, în zona Muzeului Apei. Oamenii au protestat la scurt timp după finalizarea blocurilor, reclamând faptul că Seleșiu vrea să facă o mansardare, dar și condițiile în care au fost predate apartamentele. Tot de atunci locatarii reclamau că locuințele nu au fost întabulate. Prefectul Clujului de la acea dată, Călin Platon, a făcut un control soldat cu o amendă de 3.000 de lei.

 

De atunci s-au scurs 6 ani și lucrurile nu s-au schimbat. Locuințele nu au putut fi întabulate pentru că Seleșiu a ipotecat terenul de sub blocuri pentru a obține un credit bancar.

 

Sorin Seleșiu a fost acum arestat în dosarul privind carea alterată vâdută prin carmangeria Michelangelo. Procurorii DIICOT au aunțat că a fost instituit sechestru asigurator pe averea celor implicați, petru recuperarea prejudiciului uriaș.

 

Interceptări cu patronii Michelangelo Cluj, liderii reţelei ”Mafia cărnii”: ”Șterge prețurile cu corectoru”

Ce firmă de catering din Cluj-Napoca livra carne stricată, VERDE, de la Michelangelo

Comentarii Facebook