Sorin Ovidiu Vântu a relatat prima întâlnire cu Andrei Gheorghe: Am fost şocat de obrăznicia întrebării



Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a povestit, pe pagina sa de Facebook, prima întâlnire pe care a avut-o cu regretatul jurnalist Andrei Gheorghe.

Acesta a relatat cum a încercat să îl angajeze pe Gheorghe pentru a-i conduce divizia de radio a grupului Realitatea.

Mă apucasem de construcţia diviziei de radio a grupului Realitatea. Habar nu aveam ce înseamnă un radio şi am decis să-i cer ajutorul singurului tip de care auzisem din zona respectivă. A venit la mine acasă, s-a aşezat pe o canapea, şi-a răscrăcărat picioarele, şi-a aprins o ţigară fără să ceară voie, apoi uitându-se zeflemitor în direcţia mea, fără să mă focalizeze, m-a întrebat cu timbrul acela metalic şi rece:

- De ce m-ai deranjat?

Am fost şocat de obrăznicia întrebării şi am oscilat câteva secunde între dorinţa de a-l da afară şi cea de a continua discuţia. Beneficiind de un moment de inteligenţă, am decis să continui discuţia.

- Vreau să te angajez la divizia mea de radio.

- Îl poţi angaja pe fiu-tu, barosane. Pe mine mă poţi ruga să te ajut. Dacă o să am chef, o să o fac. Dacă nu, nu!

La vremea aceea nu lucra nicăieri. Arogant, cult, inteligent şi extrem de loial prieteniei care s-a născut între noi, aşa l-am descoperit mai apoi în timpul colaborării noastre.

Rămas bun, prietene!“, a povestit Sorin Ovidiu Vântu.

Jurnalistul Andrei Gheroghe a murit, azi-noapte, în propria locuință, la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardiac.

Comentarii Facebook