Sorin Apostu s-a laudat cancelarului german cu proiectul de Capitala Culturala Europeana in 2020! Angela Merkel a strambat din nas


Sorin Apostu i-a inmanat o scrisoare cancelarului german Angela Merkel prin care a invitat-o sa sustina Clujul in lupta pentru titlul de Capitala Culturala Europeana in 2020.

Totul s-a intamplat in momentul in care Angela Merkel a semnat in Cartea de Onoare a Municipiului Cluj-Napoca. Primarul i-a strecurat o scrisoare care a avut ca subiect candidatura orasului la statutul de Capitala Culturala Europeana in anul 2020.

"Consider ca aceasta dorinta de a deveni Capitala Culturala Europeana in anul 2020 este o expresie a unei realitati profunde care contureaza identitatea orasului nostru, dar si un mod de a stabili intr-o maniera coerenta viitorul si pasii necesari pentru reusita. Astfel, ne-am simti onorati daca ne-ati sprijini si impartasi din experienta dumneavoastra spre atingerea obiectivului nostru la orizontul anilor 2020 si dorim va invitam sa va alaturati eforturilor noastre de a deveni Capitala Culturala Europeana", a scris primarul Sorin Apostu, in scrisoarea inmanata cancelarului Germaniei, Angela Merkel.  

Primarul uita scandalul de acum o luna, cand orasul nostru a ajuns pe prima pagina in cotidianul elvetian Blick din cauza marasmului de la periferia Clujului. Nici pana acum nu s-a facut nimic pentru ca problemele sa fie rezolvate.

In schimb, pentru a o "vraji" pe Angela Merkel, Sorin Apostu a gasit bani din fondurile de rezerva ale primariei pentru a asfalta si trasa strazile pe care s-a plimbat cancelarul.

Comentarii Facebook