Sorin Apostu protesteaza fata de "jignirile" aparute in presa elvetiana si nu merge la meciul CFR Cluj - FC Basel

 

Sorin Apostu nu va merge la meciul dintre CFR Cluj si FC Basel, in semn de protest fata de jignirile scrise in ziarul Blick. Primarul spera ca "feroviarii" sa spele rusinea orasului si sa ii invinga pe elvetieni.

 

"Consider ca este o jignire adusa tuturor Clujenilor si cred ca ce au prezentat in acel articol nu reprezinta fata orasului. Voi protesta in acest fel si nu ma voi prezenta la meci. Generalizarea unor realitati marginale drept reprezentative pentru Cluj-Napoca, exagerarile si inexactitatile din materialul aparut astazi in Blick nu le fac cinste nici lor, nici publicatiei pe care o reprezinta, si arata un respect scazut fata de cititori.", a declarat pentru Stiri de Cluj Sorin Apostu, primarul municipiului Cluj-Napoca.

 

Edilul orasului a mai declarat ca afirmatiile din ziarul Blick sunt total contrarii celor declarate de oficialii echipei care au vizitat orasul in cursul zilei de marti si s-au aratat incantati de frumusetea zonei centrale.

 

"Au vazut cum arata si au fost incantati. Cu gura lor au spus asta jurnalistii si oficialii echipei. Cu totii stim ca in orice oras din lume, la periferie mai sunt si lucruri necorespunzatoare, dar sa scoti in evidenta numai asta mi se pare revoltator. Voi analiza ce sa fac in continuare, pentru ca ar fi posibil sa ii dam si in judecata", a mai adaugat Sorin Apostu, pentru Stiri de Cluj.

 

In editia de astazi a ziarului Blick a aparut un material denigrator la adresa Clujului, in care sunt prezentati rromii de la Pata Rat si zona de la periferia orasului, cu caini morti pe strada si oameni care traiesc la marginea societatii.

 

Citeste AICI traducerea articolului.

Comentarii Facebook