Sorin Apostu i-a cerut ajutor Elenei Udrea pentru demolarea constructiilor ilegale!


Primarul Sorin Apostu i-a inmanat ministrului Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, un set de propuneri pentru modificarea legii 50/91, privind executarea lucrarilor de constructie.

Primarul a cerut modificarea articolelor prin care sa poate fi stopate sau demolate constructiile ilegale.

"I-am inmanat, vineri, ministrului Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, o serie de propuneri de modificare a legii 50/1991 republicata, cu scopul de a intari cadrul legislativ aflat la dispozitia autoritatilor publice privind stoparea constructiilor ilegale. Propunerile sunt legate de oprirea si desfiintarea constructiilor ilegale, de oprirea efectiva a lucrarilor si de prescriptia contraventiilor din domeniul constructiilor. Am constatat, din experienta, ca este nevoie ca legislatia sa fie mai ferma in privinta modalitatilor prin care se pot stopa si desfiinta constructiile ilegale", a declarat Sorin Apostu.

Inspectorii primariei Cluj Napoca s-au confruntat in ultimele saptamani cu un caz pe strada Bucuresti, unde un cetatean arab construieste un bloc ilegal, fara a avea nicio autorizatie de constructie. In acest caz a fost aplicata o amenda in valoare de 10.000 de lei si primaria a cerut in instanta blocarea lucrarilor, deoarece Awwad Jamal nu a vrut sa intre in legalitate si sa opreasca activitatea.

 

Comentarii Facebook