Sorin Apostu a colindat cu gandul la Emil Boc

"O ce veste minunata" a rasunat azi la inchiderea Targului de Craciun din Piata Unirii. Faimoasa colinda a fost interpretata de un cor special condus de primarul Sorin Apostu, si format din consilierii locali si angajatii de "seama" ai primariei Cluj-Napoca.


Edilul sef al Clujului a declarat ca a vrut sa cante acest colind de ceva vreme buna, pentru ca stia ca vor fi vesti bune pentru clujeni. "Am dori acest colind inca de la inceput. Dupa toate socotelile mele, daca lucrurile mergeau bine astazi trebuia sa fie investit si sa depuna juramantul noul guvern Boc. Pentru clujeni Emil Boc inseamna premierul lor si cred ca acest lucru i-a bucurat foarte mult", a declarat primarul Sorin Apostu, dupa ce a coborat de pe scena de la Targul de Craciun.

Apostu le transmite un mesaj "prietenilor" din Guvern prin care le cere sa aiba grija de romani. "Sper ca Emil Boc cu guvernul lui sa reuseasca sa treaca de aceasta perioada grea in care se afla tara nu cu costuri foarte mari si sper sa noi toti romanii sa putem beneficia de un an 2010 nu chiar atat de rau pe cat se anunta, ci atenuat de munca colegilor nostri, prietenii nostri care sunt acolo in guvern", a mai spus Apostu.

Primarul a mai primit la Targul de Craciun din Piata Unirii si o diploma speciala, prin care a fost desemnat "cel mai carismatic" barbat din Cluj de la o televiziune locala.

Ceremonia s-a incheiat cu un foc de artificii pe masura care i-a incintat pe clujeni. Casutele din Piata Unirii si patinoarul vor ramane insa in centrul orasului pana in primavara.

Comentarii Facebook