Soprana Paula Rad, femeia de serviciu de la Românii au talent, a mai fost de două ori la preselecții

 

Paula Rad, femeia de serviciu care a impresionat cu vocea ei la Românii au talent, a mai fost de două ori la preselecții, dar nu a fost aleasă.

 

Paula Rad este absolventă de Conservator, are 28 de ani, dar nu și-a găsit un loc la Operă, așa cum și-ar fi dorit.

 

Am mai fost de două ori, cred că greșeala mea a fost că am mers și am cântat muzică ușoară, nu operă. Eu m-am specializat pe operă. A treia dată a fost cu noroc”, a povestit Paula Rad, într-un interviu pentru graiulsalajului.ro.

 

Am încercat să lucrez în multe domenii. Am mers la interviuri ca bonă, pentru că îmi plac mult copiii, dar nu știu de ce, nimeni nu m-a angajat. Am ajuns în cele din urmă la această firmă de curățenie din Cluj. Lucrez ca femeie de serviciu pentru că aici am putut să mă angajez, trebuia să fac ceva să câștig un ban. Dar nu am abandonat niciodată gândul că odată voi avea succes în muzică”, a povestit Paula.

 

Paula Rad spune că va renunța la slujba de femeie de serviciu. ”Voi mai munci încă o săptămână la firma de curățenie. Apoi mă voi dedica cu totul muzicii. Voi investi tot ce am în vocea mea și mă voi specializa”, a precizat Paula Rad de la Românii au talent.

 

Apropiații știau că m-am calificat mai departe, dar nu am spus nimic despre cum a fost acel moment pe scenă. O colegă de la serviciu mi-a spus că era în pat și când a văzut momentul meu nu a știut cum să reacționeze de emoție. De când s-a difuzat prestația mea toată lumea mă felicită și mă percepe altfel”, a precizat Paula Rad.

 

Pentru că îmi plac copiii, am încercat să dau ore de canto la copii, să îi aduc mai aproape de muzică, pentru că am diplomă de specialitate, pentru a putea preda ore de muzică”, a declarat soprana.

 

Paula Rad s-a născut pe 28 decembrie 1987 în Zalău. A copilărit tot în Zalău, unde a urmat cursurile Liceului de Artă ”Ioan Sima. În 2007, a părăsit orașul natal, cu gândul de a-și urma visul, acela de a ajunge un mare artist. A absolvit apoi Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. In 2013 s-a mutat la Iași, unde a absolvit un master la Universitatea Națională de Arte „George Enescu”.

Comentarii Facebook