Soluție în divorțul lui Bela Urași, milionarul boem al Clujului! Fosta soție: A intrat în afacerea cu cablu printr-o conjunctură

 

Instanța a pronunțat o sentință în divorțul dintre Bela Urași și soția acestuia, Emilia. 

 

Divorțul a fost pronunțat și este din culpa exclusivă a domnului Urași, iar instanța a prevăzut o plata compensatorie de 2.000 de euro pe lună. Probabil că el o poate contesta. S-a pronunțat sentința si în final adevărul este favorabil mie după un  an de umilințe și de luptă. Mi-a fost foarte greu. Să fii o femeie singură și să lupți cu un om care are influență e greu. M-a amenințat din start că eu nu am nicio șansă, că el este un om influent și că va face totul, în așa fel ca să mă lase fără nimic. Nu este corect pentru că eu am lucrat 15 ani în centrul de calcul CUG și am lucrat 2 ani într-o consignație pe care am avut-o noi, după care am rămas acasă la insistențele lui și el a intrat în afacerea de cablu, printr-o conjunctură norocoasă”, a precizat Emilia Urași. 

 

Fosta soție a milionarului a demarat și un proces de partaj. ”Eu cer partea mea de 6 milioane de euro, adică 50% din avere. El a acceptat 40 - 60% și acum este proces”, a mai spus Emilia Urași.

 

Femeia l-a acuzat pe milionar în instanță de faptul că a umilit-o. ”Bela Uraşi a consumat dintotdeauna alcool, însă consumul consumă episodic, primăvara şi iarna, comportamentul lui fiind imprevizibil. În perioadele în care consumă alcool a fost implicat chiar în ieşiri de agresivitate petrecute în locurile publice. Bela Uraşi este o persoană dominatoare, dornică să controleze fiecare aspect al vieţii mele, control pe care el înţelege să îl realizeze prin intermediul umilinţelor şi a unei alternanţe de agresiuni psihice şi uneori chiar fizice”, a susținut Emilia Uraşi în instanță.

 

Ea a povestit și cum soțul ei i-a tăiat cu foarfeca toate hainele și apoi le-a aruncat în mijlocul casei, dar și cum Bela Urași s-a certat cu fiica lui, cu care nu mai vorbește de 4 ani. ”Este adevărat, eu nu mai vorbesc cu tata de când s-a născut fiul meu. Băieţelul meu s-a născut cu o problemă la un picior şi din această cauză am născut la Viena, unde a şi fost operat. După operaţie, tata mi-a reproşat că am cheltuit prea mulţi bani cu medicii şi mi-a tăiat cardurile. A venit la Viena şi mi-a strigat că s-a terminat cu figurile astea”, a povestit Andreea, fiica milionarului.

 

Aceasta și-a descris tatăl drept o persoană extrem de zgârcită cu familia, dar foarte darnică cu el şi cu alţii. ”A venit la Viena să îşi vadă nepotul şi tot timpul căuta de băut. Era tot timpul foarte nervos şi agitat. În perioada respectivă, mama i-a găsit în telefon nişte SMS -uri de la o anume domnişoară din Cluj, care îi spunea că trebuie să meargă singură mai departe. I-a dat papucii cum se zice pe româneşte. Mama a preferat să meargă înainte, dar până la urmă nu s-a mai putut”, a mai afirmat tânăra.

 

Bela Urași și-a instalat și un program pe telefon, pentru a monitoriza cumpărăturile făcute de soția lui. ”Şi-a instalat pe telefon un program care îl informa în timp real despre toate cumpărăturile făcute de mama. Dacă a cheltuit bani pe mâncare la Auchan nu era bine, dacă şi-a cumpărat o bluză, iar nu era bine. El suna imediat cum mama plătea cu cardul şi îi reproşa”, a mai afirmat Andreea Urași. 

 

Inițial, sursa averii a fost compania Astral Telecom, vândută catre UPC în 2005 cu suma de 420 milioane dolari. Urasi detinea 3,95% din companie și era asociat cu alți milionari din Cluj: Horia Ciorcila, Sorin Ghite, Nicolae Pop Baldi, Valentin Nicola, Dorel Goia. 

 

Urași a încasat 16 milioane dolari, pe care i-a investit in imobiliare. El a mai investit și în acțiuni la Banca Transilvania, unde deține 4% din actiuni. El a explicat într-un interviu că: ”Din averea mea, circa 10-15 milioane de euro sunt investiti in SIF-uri, restul in zeci de hectare de paduri, terenuri intravilane in Timis, Constanta, Cluj si alte orase importante”.

 

Afaceristul adoră călătoriile, dar și obiectele de lux. ”Când vreau să călătoresc, mai vând din acțiuni”, a explicat el. 

 

Bela Urași conduce un McLaren Mercedes de 410.000 de euro și un Audi S 8. Milionarul este îndrăgostit de ceasuri și are o colecție din care se evidențiază mărcile: Vacheron Constantin, de 20.000 de euro, Jaeger-LeCoultre, 14.000 de euro, sau Patek Philippe, 16.000 de euro.

 

Citește AICI întreg scandalul.

Comentarii Facebook