Soferul unui microbuz din comuna Jucu, jud. Cluj, a incercat sa mituiasca pe un politist, pentru a scapa de mai multe dosare penale - VIDEO flagrant

Un barbat din comuna Jucu, jud. Cluj, a fost retinut in flagrant in timp ce incerca sa mituiasca un politist cu 300 de lei pentru a-i solutiona mai multe dosare penale. Pentru aceeasi bani ar fi vrut sa fie lasat sa lucreze "linistit".

Ofiterii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, cei de la DGIPI, impreuna cu procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj, au facut un flagrant si l-au prins pe Radu D., in varsta de 37 de ani, in timp ce il platea pe politist, pentru a scapa de probleme.

"Barbatul i-a oferit agentului de politie 300 de lei pentru a-i solutiona favorabil dosarele penale in care era cercetat pentru transport ilegal de persoane. Barbatul, ii promisese politistului diferite favoruri si bani pentru ca sa nu il controleze in trafic, intrucat efectua transport de persoane fara documente legale", a declarat Gina Pop, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj.

Politistul a refuzat banii si in 26 februarie a fost organizat flagrantul. Radu D. a fost filmat cu o camera ascunsa in timp ce ii dadea agentului de politie suma de 300 de lei.

Barbatul este cercetat in stare de libertate si este cercetat pentru dare de mita.

Comentarii Facebook