Șoferul unui BMW cu numere de Cluj, vinovat de producerea unui accident mortal în Arad - FOTO

 

Un autoturism marca BMW înmatriculat în Cluj-Napoca a produs un accident mortal de circulație, sâmbătă, 18 iunie, pe raza localității Ciumeghiu, din Arad.

 

BMW -ul, în care se aflau trei tineri, ar fi intrat în depășire și a lovit un Chevrolet, condus de o femeie de 51 de ani. 

 

Șoferița din Chevrolet a fost blocată în autoturism și a fost nevoie de pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana să taie capota pentru a o scoate. Cu toate acestea, medicii nu au mai putut să o salveze.

 

În BMW se aflau trei tineri, cu vârste de 31, 28 şi 26 de ani. ”Unul dintre ei este în stare gravă şi a ajuns deja la spital, iar ceilalţi doi acum urmează să ajungă, cu gravitate medie şi mică. Mai grav sunt cei doi tineri din faţă, având fracturi şi traumatisme craniene, torace, leziuni multiple, iar cel din spate are doar doar contuzii", a precizat dr. Hadrian Borcea, şeful Unităţii de primire a Urgenţelor şi al SMURD Bihor, conform ebihoreanul.ro.

 

Poliția Rutieră Bihor a stabilit că accidentul s-a produs după ce şoferul BMW-ului a depăşit o coloană de maşini.

 

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din municipiul Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism (BMW – n.r.) pe direcţia Oradea-Arad, a efectuat manevra de depăşire a unei coloane de autovehicule care circula în aceeaşi direcţie. Astfel a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o femeie de 51 de ani din municipiul Oradea", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

 

Șoferul din BMW a fost și el grav rănit.

Comentarii Facebook