Șoferul implicat în accidentul de la Clubul Nox, de pe strada București a FUGIT. I-a lovit ca la POPICE

 

Șoferul implicat în accidentul de pe strada București, din fața clubului Nox, a fugit de la locul incidentului rutier.

 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00:45, IPJ Cluj a primit un apel la 112, prin care se anunța că pe strada București a avut loc un accident, iar în stradă sunt zeci de persoane nervoase.

 

Polițiștii au găsit acolo un adevărat câmp de bătălie. Din mărturiile celor implicați rezultă că un șofer a intrat cu mașina într-un grup de nouă tineri care se afla pe carosabil. ”În momentul impactului victima, în vârstă de 22 ani din comuna Baciu, judeţul Cluj, se afla pe carosabil împreună cu alte 8 persoane. Victima a fost transportată de urgenţă la U.P.U. 1 Cluj-Napoca, unde a fost diagnosticată cu multiple contuzii toracice şi traumatism membru inferior stâng, cu fractură”, precizează anchetatorii.

 

Șoferul s-a panicat, probabil, când a văzut că tinerii au dat năvală afară din club, pentru a-i cere socoteală. Poliţiştii îl caută pentru a vedea ce s-a întâmplat. 

 

Zona este supravegheată video, astfel că polițiștii vor fi ajutați de imagini. Nu se știe dacă acest accident nu a fost cumva o răzbunare.

 

Scandal în față la Clubul Nox, pe strada București! Un tânăr a fost lovit de o mașină și a ieșit mare TĂRĂBOI - EXCLUSIV

Comentarii Facebook