Șoferul din Alba care a cauzat accidentul din Observator era RUPT de beat la volan


Șoferul care a cauzat accidentul de luni seară, pe strada Observatorului, din Cluj-Napoca, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca cercetează un bărbat din comuna Şona, judeţul Alba, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data 1 septembrie a.c., în jurul orei 20.15, a avut loc un eveniment rutier cu pagube materiale pe strada Observatorului, din municipiul Cluj-Napoca.


Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au stabilit faptul că cel care a provocat evenimentul rutier, respectiv un bărbat de 33 de ani, din comuna Şona, judeţul Alba, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează IPJ Cluj.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevazută şi pedepsită de Codul penal.

 

Accident în Zorilor, pe str. Observatorului. Șofer din Alba a vrut să FENTEZE COLOANA - FOTO

Comentarii Facebook