Șoferul care a omorât un pieton la Gilău și a fugit s-a predat

 

Șoferul care a omorât un pieton la Gilău, în noaptea de 14 spre 15 noiembrie, și a fugit s-a predat.

 

In aceste momente este audiat un barbat, de 42 de ani, din Agarbiciu, care ar fi fost implicat in accidentul soldat cu decesul unei persoane. O sa revenim cu alte date dupa clarificarea unor minime aspecte”, anunță anchetatorii.

 

În dimineața zilei de joi, 15 noiembrie, polițiștii au fost chemați după ce a fost găsit cadavrul unui bărbat, în Gilău, pe marginea drumului.

 

Victima este un bărbat de 66 de ani, din comuna Mărișel. Conform oamenilor legii, barbatul decedat a fost victima unui accident rutier. 

 

Polițiștii clujeni s-au mobilizat, joi, organizând multiple filtre pe drumurile din județ, pentru a depista un conducător auto.

 

Sâmbătă, 17 noiembrie, autorul accidentului s-a predat.

------------------------

UPDATE

 

Sâmbătă seara, la terminarea audierii, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de catre polițiștii Serviciului Rutier Cluj.

 

 

Șoferul care a fugit este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa, părăsirea locului accidentului fara incuviintarea politiei și ștergerea urmelor accidentului și nerespectarea atribuțiilor privind efectuarea reparațiilor. Acesta va fi prezentat magistratilor pentru dispunerea altor masuri preventive.

 

Poliția a menționat din nou că șoferul a fost cel care s-a predat.

Comentarii Facebook