Șoferul care a cauzat accidentul de pe drumul Cluj-Gherla s-a SINUCIS. A fost găsit spânzurat



Șoferul de TIR care a cauzat accidentul rutier de duminică seară, de la ierișea din municipiul Gherla, soldat cu cinci victime, a fost găsit spânzurat, luni dimineață.

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 1C-E576, duminică seară, în jurul orei l19.30, în afara localității Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente faţă de autovehiculul care circula în fata sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat pe sensul opus. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus, de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla.

Ulterior, autoutilitara a lovit și un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, județul Sibiu, pe direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane (doi conducători auto și trei pasageri- printre care o minoră de 7 ani), acestea fiind transportate la spital.

Șoferul de TIR nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Ulterior, bprbatul de 51 de ani a fost găsit de oamenii legii, luni dimineață, spânzurat, pe raza localității Bunești.

Comentarii Facebook