Șoferul care a cauzat accidentul de la ieșire din Gherla a mers 15 kilometri pe jos până să se sinucidă



Șoferul de TIR care a cauzat accidentul de duminică seară, pe drumul Cluj-Gherla, soldat cu rănirea a 5 persoane, și-a pus capăt zilelor, însă gestul său a fost unul comis din cauza panicii.

Barbatul de 51 de ani din Dej care se afla la volanul camionului care a provocat accidentul de duminica seara de la Gherla a mers pe jos aproape 15 km inainte de a comite gestul extrem. Acesta a fost gasit spanzurat in gradina unei gospodarii din localitatea Bunesti, scrie dejeanul.ro.

Proprietarul gospodăriei în care a fost găsit bărbatul spune că trupul neînsuflețit al șoferului a fost observat de soția sa, care a venit rapid să îl alarmeze, crezând că este vorba despre propriul lor fiu.

Psihologii spun ca barbatul aflat intr-o situatie de criza nu a mai gandit rational si a luat o decizie impulsiva, speriat de urmarile accidentului. Practic, in acele momente, soferul a vazut situatia mult mai grava decat era defapt si singura solutie gasita a fost fuga, conform Gabrielei Culda, doctor în psihologie judiciara.

Comentarii Facebook