Soferii se unesc pe Facebook impotriva scumpirii carburantilor! Si-au facut pagina "In februarie/martie nu cumparati nimic de la Petrom/OMV!

Scumpirea carburantilor ii uneste tot mai mult pe soferi. Pe forumuri, site-uri Twitter sau Facebook numarul celor care vor sa ia atitudine fata de scumpirea carburantilor creste tot mai mult.

A aparut deja si o pagina de Facebook in care soferii sunt sfatuiti ca o luna intreaga sa nu alimenteze de la OMV si Petrom!: "In februarie/martie nu cumparati nimic de la Petrom!/OMV", este indemnul paginii.


Cei care au infiintat pagina de Facebook si-au definit astfel demersul: "Datorita faptului ca pretul carburantilor a ajuns la un nivel exagerat. Noi consumatorii am decis sa nu mai acceptam marsavia celor care dicteaza preturile, si am decis sa nu mai cumparam de la ei nimic. Romani uniti-va si aduceti-va aminte ca votul vostru conteaza. Daca in timpul Unirii, Moldova nu l-ar fi ales tot pe Cuza si ar fi spus ca ei sunt marunti si ca actiunile lor nu conteaza, ganditi-va oare unde am fi fost astazi. Daca Horea, Closca si Crisan nu s-ar fi unit oare unde am fi fost astazi?

Daca domnitorii romani, Stefan cel Mare, Mihai Viteazul, Mircea cel Batran nu s-ar fi impotrivit asupritorilor, oare unde am fi stat astazi? Spuneti nu Indiferentei si uniti-va! Cu totii sunteti afectati de acest monopol!
"

Daca vreti sa sustineti demersul initiat pe Facebook, gasiti AICI adresa.

Comentarii Facebook