Șoferii din Cluj sunt tot mai neatenți? Trei persoane au fost lovite pe treceri de pietoni într-o singură zi


Trei accidente rutiere, soldate cu rănirea unor pietoni angajați în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni.

Astfel, la data de 18 septembrie în jurul orei 07.50, pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită uşor.

Conform IPJ Cluj, femeie de 35 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Muncii, a surprins şi accidentat o tânără de 15 ani, din Cluj-Napoca, care era angajată regulamentar în traversarea drumului public, prin loc permis şi semnalizat corespunzător.

Tot marți, la ora 09.10, Un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plopilor, a surprins şi accidentat o femeie de 20 de ani, din comuna Căpuşu Mare, care era angajată în traversarea drumului public prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.

De asemena, la ora 19.00, o femeie, de 32 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism prin Piaţa Cipariu, ajunsă la trecerea de pietoni aflată la intersecţia cu strada Posada, a surprins şi accidentat uşor un bărbat, de 62 de ani, din Cluj-Napoca, angajat în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni.

În urma celor trei accidente, victimele au fost rănite uşor şi au fost transportate la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Comentarii Facebook