Soferii clujeni nu se dau batuti! Ei vor boicota o benzinarie si vineri, 21 ianuarie, tot de la ora 17,00!

Soferii clujeni nu par sa se dea asa de usor batuti. Chiar daca prima zi de boicot national la benzinarii nu a avut deloc succesul la care au sperat, ei vor sa protesteze vineri, 21 ianuarie, la fel ca si in ultimele doua zile de vineri.

 

De aceasta data spera chiar ca mai multi soferi sa le fie alaturi, ba mai mult au luat legatura si cu motociclisti care sa vina si sa se ralieze protestului. Intalnirea va avea loc ca si pana acum vineri, la ora 17,00, in parcarea Iulius Mall, de langa Lacul din cartierul clujean Gheorgheni.

 

"Vom boica activitatea unei benzinarii asa cum am facut-o si pana acum. Mergem si alimentam cat mai putin, platim cu maruntis, ne spalam geamurile de la masini si stam cat mai mult la pompa. Am vorbit si cu cativa motociclisti care vor si ei sa participe . De aceasta data speram sa fim peste 50 de protestari", a declarat pentru Stiri de Cluj, Soso, unul dintre clujenii nemultumiti de cresterea excesiva a pretului la carburanti care a participat pana acum la ambele boicoturi de la Cluj.

 

Soferii clujeni nu sunt descurajati de faptul ca in aceste zile in care ar fi trebuit sa fie gol in benzinarii exista multi soferi care alimenteaza. Ei spera ca actiunile lor sa convinga pana la urma cat mai multi soferi sa li se alature, iar cand vor hotara ca intr-o luna sa nu alimenteze de la o companie, macar atunci clujenii sa se ralieze.

Comentarii Facebook