Șoferii clujeni au primit câte o înghețată de la polițiști

 

Polițiștii clujeni au organizat o campanie în trafic și i-au răsplătit cu câte o înghețată pe șoferii are respectă regulile de circulație. 

 

Luni, 16 iulie, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, împreună cu Asociaţia de Psihologie şi Siguranţă Rutieră – PsihoTrafiQ, au lansat Campania ”Alcoolul la volan este un ... ACCIDENT!”, la Cluj-Napoca.

 

Alături de poliţiştii clujeni au participat şi poliţişti din cadrul Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul I.G.P.R., precum şi poliţişti de la structurile de prevenire din judeţele Alba, Bihor, Hunedoara, Maramureş, Mureş şi Sibiu. De asemenea, au fost alături de noi şi voluntarii Asociaţiei de Psihologie şi Siguranţă Rutieră – PsihoTrafiQ.

 

Activităţi circumscrise campaniei au fost desfăşurate concomitent în trei locaţii din municipiul Cluj-Napoca. Poliţiştii le-au adresat recomandări participanţilor la trafic pentru prevenirea implicării acestora în accidente. De asemenea, aceştia au primit odorizante pentru autovehicule cu mesajul campaniei „Alcoolul la volan este un ... ACCIDENT!”.

 

Conducătorii auto au fost invitaţi să încerce ochelarii care induc starea de post consum de alcool, pentru a conştientiza riscurile la care se expun dacă aleg să conducă după ce au consumat băuturi alcoolice.

 

Nu în ultimul rând, conducătorii auto opriţi în trafic, dar şi pasagerii din autovehicule, care au fost „surprinşi” folosind centurile de siguranţă au fost „premiaţi” cu câte o îngheţată.

Comentarii Facebook