Șoferii care depășesc coloanele de mașini pe acostament, ”pedepsiți” de un clujean VIDEO


Sătul de șoferii necivilizați care ar face orice să scape de coloanele din trafic, un clujean și-a făcut dreptate în felul său.

Într-un clip postat pe site-ul trafictube.ro, un clujean se plânge de faptul că mulți șoferi dau dovadă de lipsă de respect în trafic și se folosesc de banda de ugență pentru a depăși coloanele de mașini.

Hotărât să-și facă dreptate de unul singur, șoferul a blocat acostamentul pentru ca ceilalți participanți la trafic să nu abuzeze de aceasta.

Totuși, bărbatul nu a scăpat de înjurăturile șoferilor nemulțumiți că nu mai pot trece pe lângă coloana, iar o femeie chiar a venit la ușa mașinii sale și l-a amenințat.

Coloana practic a inceput in drept cu magazinul Metro din Floresti, dar acolo erau 2 benzi de circulatie,si nu era asa incurcata circulatia, cum a fost in acest clip…

Dar cand incepi sa vezi nesimtirea, si pe cei care nu au putin respect fata de Codul Rutier, si fata de acei soferi care stau cuminti in coloana, deja incepi sa te enervezi, ceea ce s-a intamplat cu mine.

Practic ei incurca si mai mult, in loc sa elibereze traficul…

La un moment dat, am primit de la un domn cu un Logan de Mures, carne pana la Craciun, si de la o doamna cu un Opel Corsa amenintari ca fiul ei e la Rutiera, si ca eu nu o sa ajung intreg la Destinatie, (cica o sa ma opreasca in Gilau si imi ia permisul pentru ca am blocat o banda de circulatie, cu buna stiinta, si mai mananc si o bataie buna :), Frumos, pentru ca in Gilau nici urma de Rutiera), I-am urat drumuri bune, si am ramas sa blochez acea “banda de circulatie”, pana la intrarea pe A3…din incapatanare!

Coloana s-a sfarsit la intrare pe A3, dar am mai stat prin centrul Gilaului inca 10 min in coloana, pe la trecerile de pietoni”, a scris șoferul.


Comentarii Facebook